امروزه بانوان تنها به زیبایی چهره اهمیت نمیدهند و حتی زیبایی و تناسب ناحیه تناسلی نیز از اهمیت ویژه ای برایشان برخوردار است. در چند سال اخیر، طرفداران اعمال زیبایی واژن رو به افزایش است و رفته رفته هر یک از این عمل ها در شرف قرارگیری در لیست پرمتقاضی ترین جراحی های زیبایی قرار میگیرند. پرینورافی یکی از جراحی های زیبایی زنان است که به تنگ کردن مدخل ورودی واژن میپردازد. در ادامه مقاله تصاویری از این عمل و نحوه انجام آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
پرینورافی چیست؟
پرینورافی یکی از نوین ترین روش ها برای تنگ کردن مدخل واژن است که توسط جراح و متخصص زنان انجام میشود. ناگفته نماند که تنگ کردن واژن دارای تکنیک های متعددی نظیر تنگ کردن واژن با نخ، رفع گشادی مدخل واژن با لیزر و … میباشد اما همچنان پرینورافی طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. این عمل زیبایی واژن علاوه بر جوانسازی واژن و افزایش کیفیت روابط جنسی، عضلات و لبه های واژن را بسیار تقویت کرده و گشادی این ناحیه را برطرف میسازد. پرینه درواقع همان ناحیه میان فاصله واژن با مقعد است که وظیفه اتصال و نگهداری عضلات کف لگن را به همراه دارد. پرینه اغلب بعد از زایمان طبیعی دچار پارگی خواهد شد که نیاز به ترمیم در کوتاه ترین زمان دارد.
نشانه های گشادی مدخل واژن
- ظاهر نامناسب پرینه بعد از زایمان
- افزایش شدت بی اختیاری ادرار
- عفونت های دائمی در این ناحیه
- عدم رضایت از برقراری رابطه جنسی
- بی میلی به مقاربت به دلیل عدم ارگاسم مناسب
مزایای پرینورافی
پرینورافی دارای مزایای بسیاری است که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم داشت:
کیفیت روابط جنسی را افزایش میدهد.
همزمان با این عمل زیبایی واژن، میتوانید از سایر جراحی های ترمیمی نظیر لابیاپلاستی، واژینوپلاستی و … استفاده نمایید.
این جراحی دارای دوره نقاهت بسیار کم و راحت است که بدون هیچ دردی سپری خواهد شد.
تاثیر عمل پرینورافی بر رابطه جنسی
رابطه جنسی یکی از مسائل مهمی است که برای زوجین از اهمیت برخوردار است. خانم ها معمولا بعد از زایمان دچار اندکی گشادی ورودی واژن خواهند شد که البته ناگفته نماند این موارد بیشتر در زایمان های طبیعی مشاهده میشود. یکی از کار های مهمی که پرینورافی به آن میپردازد، تقویت عضله پرینه است که سبب شده تا گشادی مجرای واژن بهبود یابد.
پرینورافی تا نواحی عمقی واژن نفوذ ندارد و فقط مشکل گشادی مدخل واژن را رفع میکند. در صورتی که از فرم لابیاهای ناحیه تناسلی خود ناراضی هستید، میتوانید همزمان با پرینورافی به انجام این عمل نیز بپردازید.
عوارض پرینورافی چیست؟
تمامی جراحی های زیبایی دارای عوارض جانبی کم یا زیادی هستند. پرینورافی در دسته جراحی های زیبایی زنان قرار دارد که عوارض خاصی را در بر ندارد. موارد مشاهده شده بعد از پرینورافی حدود دو الی سه روز بعد از جراحی بهبود مییابد. در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم داشت:
- التهاب در ناحیه جراحی شده
- احساس درد و سوزش موقت
- ممکن است مقداری خونریزی مشاهده کنید.
- بانوان بعد از این جراحی باید بسیار بیشتر از قبل، بهداشت را در ناحیه تناسلی رعایت فرمایند زیرا ممکن است در صورت عدم رعایت و اهمیت به این مورد دچار عفونت در بخیه ها شوید.
کاندیدای مناسب پرینورافی چه افرادی هستند؟
تقریبا میتوان گفت هیچ خانمی نیست که با بالا رفتن سن و گذراندن چندین زایمان، دچار شلی و افتادگی واژن نشود. اگر هر یک از این موارد زیر شما را رنجیده خاطر میسازد، برای جراحی پرینورافی کاندید مناسبی بشمار میروید.
- خانم هایی که احساس شلی در ناحیه ورودی واژن دارند.
- اگر از مقاربت با شریک جنسی خود ناراضی هستید و یا برعکس.
- بانوانی که حس میکنند با مشکل گشادی دهانه واژن آن ها، میزان ترشحات افزایش پیدا کرده است.
- اگر از تامپون بهداشتی استفاده میکنید و به طور ناگهانی از واژن شما خاج میشود، یعنی به پرینورافی نیاز دارید.
- گاهی گشادی در این ناحیه به اندازه ای است که با فعالیت های سنگین روزمره، مقداری از نفخ شکم از دهانه واژن خارج میشود.
پرینورافی برای چه افرادی مناسب نیست؟
افرادی که قصد بارداری در ماه های بسیار نزذدیک دارند، بهتر است این عمل زیبایی واژن را به تعویق بیاندازند.
خانم هایی که از بیماری های مزمن نظیر دیابت کنترل نشده یا فشار خون بالا و … رنج میبرند بهتر است از انجام این عمل صرف نظر کنند و یا قبل از تصمیم برای انجام آن، زیر نظر پزشک بیماری خود را تحت مراقبت قرار دهند.
برخی افراد، از عمل های زیبایی واژن انتظارات نا به جا و نا معقول دارند که بهتر است اقدام برای اینگونه عمل ها نداشته باشند. بانوانی که به تازگی زایمان داشته اند، بهتر است برای انجام پرینورافی صبور باشند و موقتا برای چند ماهی دست نگه دارند.
قبل از پرینورافی چه اقداماتی لازم است؟
تمامی افراد کاندید برای جراحی پرینورافی باید دقت کنند که به هیچ گونه عفونتی واژن اعم از عفونت قارچی یا عفونت باکتریایی دچار نباشند.
بهتر است برای اطمینان از سلامت دهانه واژن، قبل از انجام جراحی از تست پاپ اسمیر استفاده کنید.
بانوانی که دارای بیماری های خود ایمنی هستند بهتر است از انجام این عمل صرف نظر کنند.
مراقبت های بعد از پرینورافی
دوران نقاهت خود را با استراحت سپری کنید.
از انجام فعالیت های سنگین به شدت خودداری فرمایید.
تا حد ممکن به بهداشت ناحیه تناسلی اهمیت دهید زیرا این محیط بعد از عمل نباید مرطوب و خیس بماند.
از بروز یبوست بعد از پرینورافی جلوگیری کنید. برای این کار نوشیدن آب را افزایش و از مواد غذایی استفاده کنید که موجب این مشکل نشود.
آنتی بیوتیک های تجویز شده را به موقع مصرف نمایید تا بخیه ها زودتر بهبود یابند و عفونت در این محیط ایجاد نشود.
فعالیت های ورزشی را به تعویق بیاندازید و حتی در دوران اولیه نقاهت، پیاده روی آهسته نیز انجام ندهید.