بسیاری از خانم ها از همان ابتدای مراجعه در رابطه با ترس از انجام زایمان طبیهی صحبت میکنند و بیشتر ترجیح بر این دارند که زایمان سزارین انجام دهند. اما آیا این نوع زایمان درد دارد؟ قبل از سزارین چقدر درد میکشیم؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا در ارتباط با درد سزارین اطلاعاتی در اختیارتان بگذاریم.
درد زایمان سزارین چگونه است؟
طبق تحقیقات انجام شده بانوان قبل از انجامن سزاریت دردی احساس نمیکنند زیرا این نوع زایمان تا حدودی زودتر از موعد انچجام شده و به همین دلیلی فشاری از جانب جنین برای خروج از شکم مادر وجود ندارد. اما خود این زایمان بعهد از انجام تا حدودی با درد و. گرفتگی همراه است اما به گونه ای نیست که شما را آزار دهد. خانم هایی که به تازگی سزارین انجام داده اند، از ۲۴ الی ۴۸ ساعت تا حدودی درد های خفیفی احساس میکنند که غیر قابل تحمل نیست. همچنین در مواردی که سزارین اورژانسی برای شخص انجام میشود، درد چندان متفاوتی برای وی ایجاد نمیشود.
به طور کلی این مورد در این میزان درد بسیار مهم است که توانایی و آستانه تحمل فرد چقدر باشد. خانم هایی که توسط بهترین متخصص زنان در اصفهان سزارین انجام میدهند، در مراجعات بعدی اظهار دارند که در روز های اولیه درد چندانی احساس نکردند که نیاز به استفاده از مسکن داشته باشند. برخی از خانم هایی که سزارین با بی حسی در نخاع انجام میدهند تا حدودی از درد کمر بعد از سزارین اظهار ناراحتی دارند. به هر حال داشتن کمی درد در جای بخیه های زیر شکم و برش پوست طبیعی است.
چگونه درد سزارین را کنترل کنم؟
درد زایمان همانند یک دل درد ساده نیست و به هر حال به دلیل برش چند لایه پوست دارای پیچیدگی هایی میباشد. برای کنترل درد، متخصص زنان برای شما روش های دارویی یا غیر دارویی را توصیه دارد. پزشک حتما به این نکته توجه دارد که از دارو های مسکنی استفاده کند که وابستگی برای فرد در جهت بهبود درد ایجاد نکند. حتی الامکان در این زمان از دارو های خواب آور ضد درد استفاده نکنید.
بیشتر بخوانید: زایمان سزارین چقدر طول میکشد؟
کنترل درد زایمان برای مادران شیرده
حتما شما باید به این نکته توجه کنید که خانم هایی که در دوران شیردهی قرار دارند، نباید از دارو استفاده کنند زیرا نوزاد را به راحتی تحت تاثیر قرار میدهند. سیستم عصبی مرکزی نوزاد چندان تقویت شده نیست که بتواند داروهایی که مصرف میکنید را بپذیرد و از بدن نوزاد در برابر آن ها مراقبت کند.
مادران شیرده باید از روش های غیر دارویی برای کنترل درد بعد از زایمان خود استفاده کنند تا هیچگونه آسیبی به نوزادشان وارد نکنند. سعی کنید که هر زمان که احساس درد جای زایمان داشتید، سریعا دراز بگشید و به استراحت بپردازید. هنگام دراز کشیدن باید مراقب باشید که به جای بخیه خود فشار وارد نکنید. شما اجازه دارید که جای زایمان خود را برای کنترل درد، به آرامی و ملایمت ماساژ دهید.
برای کنترل درد میتوانید از کمپرس ملایم رو به گرم استفاده کنید زیرا کمک میکند که کاهیچه های شما خود را باز کنند. هرچه جریان خون در ناحیه مورد نظر بیشتر باشد که گرما یکی از عوامل این مورد میباشد، اثر سیگنال های درد نیز در مقابل کاهش مییابد.
تشخیص دکتر زنان برای تسکین درد زایمان
پزشک زنان بسته به شرایط شما، روشی را برای تسکین درد تجویز خواهد کرد. پزشک زمان شروع درد تا زمان پیشرفت آن را مورد بررسی قرار میدهد تا بهترین روش تسکین درد را برگزیند. شما نباید در این زمان به طور خودسرانه از دارو های مسکن استفاده کنید زیرا پزشک حتما بر حسب شرایط شما بهترین روش درمانی را تجویز خواهد کرد.